Urla Belediyesi'nden Köylüye Anlamlı Destek

Urla Belediyesi'nden Köylüye Anlamlı Destek

Urla Belediyesi, köylerinde doğal ürün yetiştiren köylülere destek sunmaya devam ediyor.

Köylerine önem veren ve iyi tarım uygulamalarıyla doğal ürünlerin yetişmesini sağlayan Urla Belediyesi köylerine sahip çıkmaya devam ediyor. Belediye, Türkiye’de karbon ayak izinin en düşük köy olduğu belirtilen Kadıovacık Köyü’ne de stantlar kurarak, seyir alanı yaptı.

Her zaman üreticisine destek veren Belediye, Köy kahvesinin yanında yer alan pazar yerini düzenleyerek çiftçinin ürettiği ürünleri satabilmesi için dört stant daha ekledi. Belediye Kadıovacık’ın geçilecek değil, gidilip gezilecek köy olması içinde kurulan stantların karşısına seyir alanı yaptı. Köye gelen misafirler alanın karşısındaki stantlardan doğal ürünler ve yiyecekler alıp göl manzaralı seyir alanında güzel bir gün geçirirken, üreticide satacağı ürünlerinden kazanç sağlamış olacak. 

“KÖYLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Her zaman köylerin önemini vurgulayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “ Bende köylüyüm. Bunu her yerde gururla söylüyorum. Köylerimiz bizim için çok önemlidir. Biz ne yapıyorsak gelecek nesil için yapıyoruz. Bu yüzden de doğal ürünlerin yetiştirilmesini istiyor ve bunun için üreticimize destek veriyoruz. Aynı zamanda üreticimizin ürettiklerini satmaları içinde çalışıyoruz. Gerçekten bütün köylerimiz birbirinden güzel. Hiçbirinin doğallığı bozulmamış. Köylerimize gittiğimizde, şehirdeki havadan farklı hava soluduğumuzu hemen fark ediyoruz. Biz istiyoruz ki, köylerimiz geçiş yolu olmasın. Urlamıza gelen misafirlerimiz köylerimize gitsin, üreticimizin yetiştirdiği doğal ürünlerden alsın ve doğayla iç içe olan bir ortamda güzel bir gün geçirsin. Köylerimize birçok hizmet götürdük, hizmet etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.