Urla' da hırsızlık olayları arttı!

Urla' da hırsızlık olayları arttı!

Urla’da son günlerde hırsızlık olayları arttı.

Dün hırsızlar İlçede yaşayan İpek Naz ve CHP' den Urla Belediye Başkan aday adayı olan Kemal Ay' ın evine hırsızlar dadandı. Kimliği belirsiz hırsızlar ,Ay' ın Zeytinalanı Mahallesinde ki evine güpegündüz girdi.Evden 25 bin TL para ve değerli eşya çaldı.Vatandaşlar ,hırsızlık olaylarının artması nedeniyle tedirgin.

İpek Naz' ın ailesiyle birlikte oturduğu eve dün gece giren hırsızlar, içeriden 3 adet cep telefonu ve 950 TL para çaldı.Polis evde parmak izi çalışması yaptı,çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

whatsapp-image-2021-07-13-at-11-51-24-1.jpeg

İpek Naz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"MERHABALAR ARKADAŞLAR DİKKAT!!!

Ben doğma büyüme urlada yaşıyorum. dün gece evimize hırsız girdi.

REDMİ NOTE 9 (SU YEŞİLİ)
SAMSUNG A 10 S (SİYAH)
SAMSUNG J7 PRİME (BEYAZ)

Üç adet telefon olmak üzere 950 tl para çalındı. Sizlerden ricam bunu insanlık namına her yerde paylaşmanız, eğer tanıdık telefoncular var ise onlara da iletmeniz. Şimdiden hepinizden allah razı olsun, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

İkinci hırsızlık olayı ise Zeytinalanı Mahallesinde meydana geldi. Geçen dönem CHP'den Urla Belediye Başkan aday adayı olan Kemal Ay' ın evinde meydana geldi. Korkusuz hırsızlar Ay' ın evine güpegündüz girdi.Eve giren hırsızlar pahada ağır yükte hafif ne kadar değerli eşya varsa çaldı. Kemal Ay, hırsız mağduru İpek Naz' ın paylaşımına yaptığı yorumda ," Hırsız hangi mahallede evinize girdi.Benimde Zeytinalanındaki evime girdi.Acaba aynı kişiler mi? Aynen İpek hanım, benimde dün gündüz evime hırsız girdi. Zararım çok" dedi.

whatsapp-image-2021-07-13-at-11-51-24.jpeg

Vatandaşlar, ilçede özellikle Cuma günü kurulan 544 Konutlardaki pazarın olduğu gün çok sayıda gece genç insanların onune geçip para istiyor. Bunların yanısıra yara bandı,mendil ve incik boncuk satan kişilerin türediğini,bunların denetiminin yapılmasını istedi.Bu kişilerin Cuma günü sabah erken saatte Jandarma kavşağında gelen bir araçla bırakıldığını, bunların burada yapılacak denetimle ilçeye sokulmasının önlenebileceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.