Urla Enginar Festivali'nin Stantları Tek Tek Gezildi

Urla Enginar Festivali'nin Stantları Tek Tek Gezildi

Geçen sene 50 bin kişiyi ağırlayan, enginarın kalbinin üç gün boyunca Urla’da atacağı 2. Uluslararası Urla Enginar Festivali coşkulu kortej yürüyüşü ile dün başladı.

Geçen sene 50 bin kişiyi ağırlayan, enginarın kalbinin üç gün boyunca Urla’da atacağı 2. Uluslararası Urla Enginar Festivali coşkulu kortej yürüyüşü ile dün başladı. Kortej yürüyüşü ve festival açılışının ardından CHP İzmir Milletvekilli Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ilçe belediye başkanları ve İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin festival için kurulan stantları ziyaret ederek bol kazançlar dilediler.

f524c0df-a283-4598-9b31-2c37cf1fce26

Urlalı üreticiler için Urla Mini Meydan’da kurulan Enginar Pazarı’nda çiftçilerle buluşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Milletvekili Bayır, Başkan Uyar ve beraberindekiler çiftçiye her zaman tam destek olacaklarını belirttiler. Enginar festivali için Urla’nın enginar kokan sokaklarını ziyarete gelen misafirlerle sohbet eden Başkan Uyar, kendilerini Urla’da ağırlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.