Urla Esnafından Başkan Uyar'a Teşekkür

Urla Esnafından Başkan Uyar'a Teşekkür

Başkan Sibel Uyar ile eşi Günay Uyar ve Belediye Meclis Üyeleri, sanayi kahvesinde, sanayi esnafı ile düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Başkan Sibel Uyar ile eşi Günay Uyar ve Belediye Meclis Üyeleri, sanayi kahvesinde, sanayi esnafı ile düzenlenen kahvaltıda buluştu.


Her zaman halkın arasında olan Başkan Uyar, esnafa sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Sıkıntılarını ve önerilerini söyleyen esnaf bir de Başkan Uyar’a teşekkür etti. İşçinin artık çok memnun olduğunun da altını çizen sanayi esnafı; “ artık işçilerin aklında maaş sorusu kalmadı. Biliyorlar ki maaşları zamanında yatacak. Bu sorunun kalkması bizlere de olumlu yansıdı. Verdiğiniz desteklerden dolayı ve işçinize, Urla’mıza sahip çıkmanızdan dolayı size çok teşekkür ederiz” dediler.


Emeğinin hakkının teşekkürle ödenmeyeceğini belirten Başkan Sibel Uyar; “Çalışanın hakkını vermek gerekir.  Teri soğumadan o hakkı vermemiz lazım. İsteklerinizi not aldık. Elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız. Urla çok özel ve güzel bir yer. Cumhuriyete sahip çıkan insanlarıyla, temiz esnaflarıyla dikkatleri üzerine çeken bir ilçe. Bizler istiyoruz ki siz sanayi esnafı olarak bir arada olun. Emin olun sizler bir arada olunca sıkıntılarınız daha kolay çözüme kavuşacak. Sanayi esnafı bir ilçenin çimentosudur. Çimento sağlam olursa yapıda sağlam olur. Biz sizler için, Urla’mız için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Kahvaltılı buluşmanın ardından esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Uyar’a,  esnaflardan biri de el yapımı kuş kafesi hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.