"Urla için tek çare TOKİ" Önder Şengüler yazdı

"Urla için tek çare TOKİ" Önder Şengüler yazdı

Urlalı siyasetçi Önder Şengüler, Urla'daki yapılaşma hakkında köşe yazısı yazdı.

İşte o köşe yazısı;

Tokmağını bizim kullandığımız Davul’un sesi taaa Ankara’dan duyulur. Biz hiç bir zaman boş yazmayız , boş konuşmayız. Her yazdığımız , çizdiğimizin illaki bir karşılığı olur.

23.04.2020 Tarihinde Güzelbahçe Milli eğitim Müdürünün sokaklarda elinde mikrofon ile şarkı söylemesini kaleme alıp , yaptıklarını eleştirmiştik. Akabinde müdür görevden alındı.

26.04.2021 Tarihinde tam kapanmaya girdiğimiz günlerde , inşaat çalışanları da bu kapsama alınmıştı. Konuyu kaleme aldık , çok ciddi mağduriyetler doğurur dedik. twitter de aynı gece gündem olan bu durum , ertesi gün alınan yeni karar ile düzeltilmiş ve inşaat çalışanları yasak kapsamından çıkartılmıştı.

image-6483441.jpg

07.07.2021 Tarihinde “Urla’da tek çare TOKİ” isimli bir yazı kaleme almıştık. Urla’nın 1000 Toki konutuna ihtiyacı olduğunu belirtmiştik. Urla tarihinde bir rekor olan 40.000 okunma sayılarına ulaşan yazımız oldukça dikkat çekmişti. İzmir Milletvekilimiz Sayın Cemal Bekle Geçtimiz cumartesi günü Urla Halkına 1.000 Toki konutu müjdesini verdi. Toki önümüzdeki günlerde proje yapım aşamasına başlayacak.

07.07.2021 Tarihinde Toki şart ama yetmez diye devam eden yazımızda ayrıca Urla’nın Öğrenci Yurduna ihtiyacı olduğunu ve 750 kişilik bir öğrenci yurdunun yapımına başlanacağını yazmıştık. Urla’da 750 kişilik yurt inşaatı başladı ve çalışmalar hızla ilerliyor.

Yazı yazmak herkesin yapabileceği çok basit bir iştir. Herkesin elinin altında klavye vardır. Kimileri bu yazı yazma işini o kadar büyütüyor ki! Görende diyecek ki yazmak için oxford mezunu falan olmak gerekir. Yok öyle bir şey arkadaşlar etkiliyseniz yazın , dinleniyorsanız yazın , takip ediliyorsanız yazın , ciddiye alınıyorsanız yazın ama asla ve asla boş boş yazmayın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum