Urla Kaymakamı Önder Can öğrencilere karne verdi

Urla Kaymakamı Önder Can öğrencilere karne verdi

Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can, yarıyıl tatili öncesi öğrencilere karne verdi.

Can, ilk önce ilk kez karne sevinci yaşayan minik öğrencilerle buluştu, ardında da İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.

Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can, ilk kez karne alacak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.  Can,  ilk olarak Albay Çolak İbrahim Bey İlkokulunda 1. Sınıf Öğrencilerinin karne törenine katıldı. Önder Can, minik öğrencileri ve öğretmenleri başarılarından dolayı kutladı. Öğretmen ve idarecilerden yeni yapılan okul binası ile ilgili bilgi alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Önder Can, “imkanlarımız ölçüsünde okullarımızın fiziki koşullarını daha iyi seviyelere getirmek için çalışıyoruz. Yarınımızın teminatı çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görmeleri birinci önceliğimizdir” dedi. Can, minik öğrencilere ilk karnelerini verdi.

0-(10)-016.jpg

Önder Can, daha sonra Urla İmam Hatip Orta Okulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Okulda düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz ve şube müdürleri ile öğrenci velileri katıldı. 

0-(11)-012.jpg

Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Önder Can, törende yaptığı konuşmada  “Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı. On altı günlük yarıyıl tatilinde iyice dinlenin ve kitap okuyun” dedi.

0-(12)-011.jpg

 Önder Can,  öğrencilere karnelerini verdi, ardından "Okuyoruz Mutluyuz Projesi" kapsamında en çok kitap okuyan on iki öğrenciye ‘de kitap çeki verdi. Ayrıca projeye kitap ve hediye çeki desteğinde bulunan, emekli Merkez Bankası Başmüfettişi Hamdi Çoban’a teşekkür plaketi sundu. 

0-(13)-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.