Urla liderliği bırakmıyor

Urla liderliği bırakmıyor

Urla Belediye Spor Kulübü U-17 yaş grubu ligde liderliği bırakmıyor. Bölgesel Lig’de mücadele eden ekibimiz aynı puana sahip olduğu Alaçatıspor Kulübünü Urla 12 Eylül Stadı’nda oynadığı maçta 3-0 ile geçti.

Üç oyuncu dışında geneli 15 ve 16 yaş grubundan oyuncularımızın mücadele ettiği U-17 takımı oynadığı futbol ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Alaçatı’da oynanan ilk maçta 2-2 berabere kalan temsilcimiz kendi sahasında seyircisinin büyük desteğiyle rakibini farklı geçti. Erkin Şen, Cem Cengiz ve Polatcan Tunç’un golleriyle Alaçatı’yı 3-0 mağlup eden U-17 takımımız Güzelbahçespor ile oynayacağı maçtan galip gelmesi sonucunda şampiyonluğunu ilan edecek.

U-12 ve U-15 namağlup lider

Bölgesel Lig’de iki kategoride de namağlup giden iki takımımız ortaya koyduğu istatistik göz kamaştırıyor. 7 maçta 7 galibiyet alarak ilk devreyi lider kapatan U-12 takımı 45 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü. U-15 takımımız ise 10 maçta 10 galibiyet alarak fileleri 51 kez havalandırıp kalesinde 5 gol gördü.  

Serkan Bidav, Mehmet Yağız ve Caner Yavaş’ın çalıştırdığı Urla Belediye Spor Kulübü’ndeki çocuklar ve gençlerin harikalar yarattığını belirten Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Spor Kulübünü kurma amacımız ilçede çocuklarımıza yaygın biçimde spor dallarına yönelmelerini sağlamaktı. Futbol branşında çocuklarımız liglerde göz kamaştırıyor. Emek veren antrenörlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.