Urla Rotary’nin Yeni Döneminde Başkan Gökhan Aksoy

Urla Rotary’nin Yeni Döneminde Başkan Gökhan Aksoy

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Urla Rotary Kulübü’nde yeni dönem Başkan’ı Gökhan Aksoy oldu.

Urla Rotary ve Urla Rotaract Kulübü üyelerinin geniş katılım gösterdiği devir teslim töreninde birlik ve beraberlik dolu bir dönemi geride bırakan üyelere kitap hediye edildi. Urla Rotary Kulübü’nde ikinci kez başkanlık yapan Hamdi Çoban başkanlık görevini çıtayı çok daha yukarılara taşıyacağına inandığı 2022-2023 Dönem Başkanı Prof. Dr. Gökhan Aksoy’a devretmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu dönem özellikle eğitim alanında çok başarılı işlere imza attık. Mevcut toplum birliği okulumuz olan Urla İskele İlkokulu’nda Ana Sınıfın eksiklerini giderdik. Bunun yanı sıra iki okulu daha biri Torbalı Anadolu Lisesi, diğeri de Kuşçular Köyü İlkokulu olmak üzere toplum birliği okulumuz yaptık. Bu üç toplum birliği okulumuzun ihtiyaçları doğrultusunda da hizmet geliştirdik.

urla-rotary-devir-teslim-foto-2.jpg

Yine bu dönem kadınlar için projeler gerçekleştirdik. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ile birlikte yağmur suyu hasadı projesine başladık. Bu projenin asıl amacı çevre ilçelerde ve köylerde de bu projenin uygulanabilir hale gelmesini sağlamak. Bu dönem hizmetlerimizle hayatları değiştirdiğimiz oldukça keyifli bir dönemi de geride bıraktık. Önümüzdeki yıl kulübümüzün daha iyi işler yapacağına inanıyor, yeni dönem başkanımıza döneminde başarılar dilerken, her zaman yanında ve yakınında olacağımı bilmesini istiyorum” diye konuştu.

urla-rotary-devir-teslim-foto-6-ayse-aksoy-hamdi-coban-gokhan-aksoy-nilgun-coban.jpg

Urla Rotary 2022-2023 Dönem Başkanı Prof. Dr. Gökhan Aksoy ise, “Bizi güzel bir dönem bekliyor çünkü pandemiden sonra her şeye yeniden başladık bu da bizi heyecanlandırıyor. Bu dönemde en önemli iki konu üzerinde duracağız. Bir tanesi küresel ısınma ve meteorolojik olaylar, ikincisi de temiz gıda… Bunun yanında dünyamızdaki salgın hastalıkların ve bundan sonra olabilecek olan epidemiyolojilerin üzerine dikkat çekmek gerekiyor. Bu dönem çalışmalarımızı özellikle bu iki konu üzerinde yoğunlaşarak sürdüreceğiz. Yeni dönemin kulübüme ve herkese hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

urla-rotary-devir-teslim-foto-4-hamdi-coban.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.