Urla Sokak Basketbolu Turnuvası'nın Kazananları Belli Oldu

Urla Sokak Basketbolu Turnuvası'nın Kazananları Belli Oldu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen ve 4 gün süren 2. Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası’nın ödül töreni Urla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti.

Ödül törenine Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk, Urla Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ercan Gül, sporseverler ve Urla halkı katıldı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar “19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na yaraşır bir şampiyona olduğunu düşünüyorum. Dört gündür siz burada basketbol oynarken biz gururla dolduk. Gerek yarışan gerek organizasyon için çalışan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise “Bu organizasyonun kurumsal hale gelmesinde basketbol federasyonunun çok büyük katkısı var. Gelecek yıllarda da beraber olmak dileğiyle emeği geçen herkese teşekkürler” ifadesinde bulundu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Başkan Sibel Uyar ve Türkiye Basketbol Federasyonu İzmir İl temsilcisi Halil Öztürk takdim etti.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Küçük, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 40 takım ve 148 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda dereceye giren takımlar şöyle;

Küçükler grubunda birinciliği Jüpiter Team, ikinciliği Richmod, üçüncülüğü Dream Team

Yıldızlar grubunda birinciliği Beyler Topları Toplayın, ikinciliği Nevresim Takımı, üçüncülüğü Cordello,

Gençler grubunda birinciliği İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinciliği Uçan Dörtlü, üçüncülüğü Klozemenai Basket,

Büyükler grubunda birinciliği Padişahın Sol Turnikesi, ikinciliği Darbeli Matkap, üçüncülüğü Eskiler aldı.

b09725fd-22a3-4849-8ed0-a9069a125881

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.