Urla'yı talan eden hırsızlar yakalandı

Urla'yı talan eden hırsızlar yakalandı

İzmir'in Urla İlçesinde 7 tekne motoru hırsızlığı yaptıkları iddia edilen biri Türk 5 şüpheli yakalandı.

Urla' da son günlerde artan tekne motoru hırsızlığına karşı çalışma yapan İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen 1' inci Türk ve 4' ü Suriye uyruklu 5 şüpheliyi,fiziki takip sonucu Konak İlçesinde, hırsızlık olaylarını gerçekledtirdikleri otomobil içinde kıskıvrak yakaladı.

Son zamanlarda meydana gelen tekne motoru hırsızlıkları ile ilgili olarak Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan tarafından, özel ekip kuruldu. İlçe Asayis Büro Amirliği ekipleri 7 tekne motoru hırsızlığının gerçekleştirildiği İskele ve Gülbahçe bölgelerinde çalışma başlattı.

d05026f5-bfd7-4921-af9b-28290e8df553.jpg

Özel ekip, merkez ve iskele polis bölgesinde meydana gelen 7 tekne motoru hırsızlığı olayı ile ilgili tanık bilgileri doğrultusunda kamera araştırmaları yaptı.

Yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren kişileri ve hırsızlık olaylarında kullandıkları 35 VM plakalı aracın sahibinin şüphelisi İlhan G., olduğunu tespit etti.İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri bahse konu araç takibe aldı.
Yapılan takip sonucu Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte araç ve içerisinde bulunan İlhan G. ve 4 Suriye uyruklu Muhammed El S.E., Muhammed El E. ,Muhammed Ş.H. Fuad El H. olmak üzere toplam 5 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.Emniyette sorgulanan 5 şüpheli ilk ifadelerinde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Yakalanan 5 şüpheli günü adliyeye sevk edilecek. Hırsızların yakalanmasıyla, tekne sahipleri derin bir nefes aldı.Tekne motoru çalınan mağdurlarda ,hırsızları yakalayan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

5c80f85b-ed77-4d99-965a-8a21e7b528a6.jpg

ef57f39c-ba03-4b8e-aa43-9b79f06e5c6a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.