Urla'da 29 Ekim Coşkuyla Kutlandı

Urla'da 29 Ekim Coşkuyla Kutlandı

Urla'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkuyla gerçekleşti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük bayramı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Urla’da binlerce kişinin katılımıyla kutlandı. Mustafa Kemal Paşa Caddesi Urla 12 Eylül İlköğretim Okulu önünden başlayan ve Urla’yı aydınlatan Fener Alaylı yürüyüş, Urla Cumhuriyet Meydanında son buldu.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve eşi Günay Uyar, CHP İlçe Başkanı Bahri Yalaz, Belediye Meclis Üyeleri, Urla Kent Konseyi Prof. Dr. Canan Balkır ve Cumhuriyet sevdalısı Urlalıların katılımıyla başlayan yürüyüşte binlerce insan, ellerinde Türk ve Atatürk Bayraklarıyla tek ağızdan marşlar söyleyip, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, Türkiye Laiktir Laik Kalacak” sloganları attılar. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanına gelen kalabalık hep bir ağızdan coşkuyla İstiklal Marşı’nı söyledikten sonra ellerindeki karanfilleri Atatürk anıtına bıraktılar.
Ne mutlu ki bize Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutluyoruz diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Cumhuriyet bayramı en büyük bayramımızdır. Bugün Urla sokaklarını doldurduk. Urlalılar bir kez daha Cumhuriyete sahip çıktıklarını gösterdiler. Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlattığı yoldan yürümeye devam edeceğiz. Hepimiz Cumhuriyetin bekçileriyiz” şeklinde konuştu.
Yediden yetmişe Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlayan Urlalılar, coşkulu kutlamaya Tamirhane Binasında verilen konser ve kokteyl ile devam ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.