Urla'da Anneler Günü'nde Şehit Analarına Vefa

Urla'da Anneler Günü'nde Şehit Analarına Vefa

Anneler Günü'nde Urla'da unutulmayan şehit annelerinin acılarına ortak olundu.

Şehit anneleri anneler gününde Urla’da unutulmayarak acılara ortak olundu. Anneler günü dolayısıyla Urla Kaymakamlığı tarafından şehit annelerine ve eşlerine kahvaltı verildi.

4bf25e3b-2981-4c77-9ea0-e04bf024fafb

Urla Konağı’nda düzenlenen kahvaltıya Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve eşi Serpil Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve eşi Günay Uyar, Jandarma Komutanı Binbaşı Cemil Erdemir, Urla Müftüsü Ali Ünal, Urla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehtap Baydak, Urla Mal Müdürü Atanur Yıldız, Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, muhtarlar ve şehit aileleri katıldı.

Şehitler için okunan duanın ardından bu özel ve anlamlı günde bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar şehit aileleriyle selamlaşarak, şehit annelerin anneler gününü kutladılar. Kaymakam Demiryürek, Başkan Uyar ve Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık şehit annelerine çeşitli hediyeler ve çiçek verdiler.

Şehit Eyüp Çakır’ın annesi Türkan Çakır’a oğlunun çok istediği resmi büyütülerek Urla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehtap Baydak tarafından takdim edildi. Karşılaştığı sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan anne Çakır, herkese çok teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.