Urla'da beş makaslı açılış

Urla'da beş makaslı açılış

Urla' da deneyimli gazeteci Mustafa Özbesler ve Cenk Özen' in birlikte kurduğu Egemen Gazetesi, Urla Egemen Web Tv ile Can Tv Radyo'nun stüdyosu bugün açıldı.

Urla' da deneyimli gazeteci Mustafa Özbesler ve Cenk Özen' in birlikte kurduğu Egemen Gazetesi, Urla Egemen Web Tv ile Can Tv Radyo'nun stüdyosu açıldı. Açılış kurdelesi beş makasla kesildi.

Yılların usta gazetecisi ve bir çok ulusal gazetede yöneticilik yapan Mustafa Özbesler ile Cenk Özen, medya işinde birlikte güçlerini birleştirdi. İkili, Bülent Baratalı Caddesi üzerinde bulunan bir işhanında, Egemen Gazetesi, Urla Egemen Web Tv ile Can Tv Radyo stüdyosu kurdu.Bugün yapılan açılışa ilgi oldukça yoğundu.

egementv-5.jpg

Beş makasla yapılan açılış kurdelesini, Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can, tecrübeli gazeteciler Mümin Sertbaş, Öcal Uluç, Egemen Özbesler ve Özce Özen kesti. Kaymakam Önder Can, Özbesler ve Özen'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılış törenine, eski milletvekili ve belediye başkanı Bülent Baratalı, eski milletvekili Musa Çam, eski Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Adıgüzel Demirel, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı. Deneyimli gazeteci Mustafa Özbesler, "Stüdyomuz herkese açık. Şeffaf yayın yapacağız. Siyaset ayrımı yok. Doğru, ilkeli haber ve yayın yapacağız. Telefonlarımız 24 saat açık olacak " dedi.

egementv-4-1595018563.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.