Urla’da emekçilerin büyük buluşması

Urla’da emekçilerin büyük buluşması

Urla Belediyesi Dayanışma Kahvaltısı Şantiye Alanı’nda gerçekleşti. Tüm personelin biraraya geldiği kahvaltıda birlik ve berberlik mesajları verildi.

Urla Belediye Şantiye Alanında düzenlenen kahvaltıya Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir Milletvekili Kani Beko, DİSK- Genel İş 4 Nolu Şube Başkanı Şükret Sevgener ve yönetimi katıldı. Biz büyük bir aileyiz, ailemizin bütün fertlerini burada görmekten dolayı çok mutluyum diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Ben hiçbir zaman keşke demedim. Her zaman iyi ki dedim. Ama bu iyi kiyi sizler dedirttiniz bana. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Hepimiz Urlamız için vatandaşımız için çalışıyoruz. Bütün çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BEKO’DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

DİSK Eski Genel Başkanı CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Urla’da tüm belediye çalışanlarının sendikalaşması için Başkan Sibel Uyar’la yaptıkları görüşmeleri anlattı. Sendika Genel Başkanı iken Türkiye’de sendikalaşmaların önüne büyük engeller konulduğu dönemde “Taşeron İşçilerinizin sendikalı olması için çalışma yapmak istiyoruz önerimize Başkanımız bir tek işçimiz bile sendikasız kalmasın sözleriyle bize büyük destek verdi. Emeğe, emekçiye ve sendikalaşma anlayışına verdiği desteklerden dolayı emek dostu başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.