URLA’DA FETÖ’VARİ HAREKETLER

URLA’DA FETÖ’VARİ HAREKETLER

Urlalı siyasetçi Önder Şengüler, Urla Belediyesi eski Başkanı İbrahim Burak Oğuz ve FETÖ'ye dair köşe yazısı yazdı.

Urla İlçemiz nüfus olarak İzmir’in küçük ilçelerinden sayılsa da Siyasi anlamda en karışık ilçelerin başında gelmektedir. İlçe’de Belediye Başkanı FETÖ terör örgütü üyesi çıktı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye’de ilk FETÖ esnaf yapılanması operasyonu yine Urla’da yapıldı. Bir dernek üzerinden milyonlarca Lira FETÖ örgütüne aktarılmıştı. 34 sanıklı davalar sonucu bu şahısların bir çoğu cezaevinden çıktı ve Urla’da ikamet etmeye devam etmektedirler. Başta Eski Belediye Başkanı Burak Oğuz olmak üzere diğer tüm sanıkların bu aralar ciddi anlamda aktif olduklarını gözlemliyoruz. Bu hareketlilik hayatın doğal akışımıdır , başka bir faaliyet midir? Bunu biz bilemeyiz , illa ki bu durum yetkili mercilerin takibindedir. Biz dönelim bizi rahatsız eden konulara…

İki gün önce “FETÖ’nün umudu Kılıçdaroğlu” isimli bir yazı kaleme aldım. Burak Oğuz ile Kemal kılıçdaroğlu’nun Meclis’te buluşmasını aktardığım yazı bir anda İzmir gündemine oturdu ve yoğun telefon trafiği yaşanmasına sebep oldu. Ardından bu yazıyı haber yapan basın kuruluşu varmı? Diye merak ederek “google” da arama yaptırdığımız da İzmir Merkezli bir medya kuruluşunun bu durumu haber yaptığını gördüm. Ben ulusal basında haber olmasını bekliyordum ancak yerel bir medya kuruluşu bunu haber yapınca şaşırdım. Ulusal haberlere ise konu 1 gün sonra düştü. İlk başta bu site dikkatimi çekmedi. Ancak kafamın içinde bir sinyal belirdi. Bu sitenin Urla’ya merakı çok ilginç geldi.

Dikkatli ve araştırmacı bir yapım vardır. Olaylara ters yönden bakar öyle değerlendiririm. Zaman zaman da kendimi düşmanın yerine koyar , yapılabilecek hamleleri değerlendiririm. Çünkü biz grup olarak bir beyin savaşının içindeyiz. Her an her yerden bir hamle gelebilir/geliyorda.

image-6483441.jpg

Yazdığım yazı üzerine ilk hamleyi FETÖ’cü Burak Oğuz yaptı. Benim yazım yayınlandıktan hemen sonra Kılıçdaroğlu ile ikinci resmini de paylaştı. Sanırım Kılıçdaroğlu cesaret vermiş ki! Kedi gibi dolaşan adam hamleler yapmaya başladı. Ben resmi kaldırmıyorum hatta ikincisini de paylaşıyorum mesajı verdi. Benim açımdan sorun yok bu CHP’li arkadaşların sorunu. Genel Başkanları FETÖ örgüt üyesi ile poz vermiş. Sorunu onlar çözsün.

Dün akşam saatlerinde ise ikinci bir hamle daha yapıldı. Benim yazım üzerinden 2 gün önce Urla haberi yapan Urla ile alakasız site bu sefer Urla Kaymakamı’nı hedef alan bir haber yaptı. CHP ilçe Başkanlığının whatsapp grup mesajları aynı medya grubuna sızdırıldı. Urla’ya son iki gündür merak salan bu medya grubu parti içi yazışmalara nasıl ulaştı? Bu da CHP’nin sorunu bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren kısmı ise Urla Kaymakamı Sayın Murtaza Dayanç beyefendiye yapılan haksız, tutarsız ve iftira niteliğinde ki yazıları oldu. Haber içeriğine baktığımızda yalan ve kurgu üzerine yapılan bir haber olduğunu görmekteyiz. Bahse konu kahvaltı daveti sadece CHP’li meclis üyelerine değil tüm Urla meclis üyelerine verilmiş bir davettir. Bence bu tip bilgilendirme toplantıları da son derece yerinde ve doğru bir karardır. Ancak yapılan haber ve içeriği bir FETÖ’vari harekettir. CHP ilçe başkanlığı kendi iç yazışmasını al , servis et , iki gün önce Ak Partili ismin yazısı üzerinden haber yapan siteye yolla , Ak Partili isimler ile Devlet’in Kaymakamı’nı karşı karşıya getir. Hem CHP karışıyor , bu yazı nasıl dışarı sızdı diye , hem de Ak Parti grubu ile Kaymakam Bey’i karşı karşıya getirip “olumsuz haber mi yaptırılıyor” tartışmaları başlasın.

whatsapp-image-2022-03-30-at-13-29-32.jpeg

Bravo FETÖ’cüler bravooooo , güzel plan ancak yemeyiz. Burada haber sitesini FETÖ ile itham etmiyorum bu yanlış anlaşılmasın ancak bu haber servisini kimler sağlıyor ise işte bunların tespit edilmesi ve ilişkilerinin gözden geçirilmesi gerekmektedir. Bu hareketler ilçeyi karıştırmak adına yapılan FETÖ’vari hareketlerdir. Grup içi whatsapp mesajlarını dışarı sızdırmak parti fark etmez ancak ve ancak şeref yoksunu insanların yapacağı hareketlerdir. Şeref yoksunu insanların da Terör örgütlerine hizmet etmesi gayet doğal ve gayet normaldir.

Buradan CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur’a bir kaç tavsiye de bulunmak istiyorum. FETÖ’cü Burak Oğuz’a yakın duran meclis üyelerini bence partinden uzaklaştır. Bu mesajları basına servis eden CHP’li bir meclis üyesi. u mesajları basına servis eden CHP’li meclis üyeniz İphone marka telefon kullanmıyor! Bu mesajları basına servis eden Meclis Üyeniz Turkcell abonesi. Bu mesajları basına servis eden meclis üyenizin gözleri iyi görmüyor. Rehberinde ki herkesi büyük harfler ile kaydetmiş. Yakın okuma gözlüğü kullanan bir meclis üyeniz… Artık gereğini yapmak CHP İlçe başkanı Hakan Özbadur’a kalmış…

Kalın sağlıcakla…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.