URLA’DA HALK GÜNÜ TOPLANTISI

URLA’DA HALK GÜNÜ TOPLANTISI

DAHA İYİ HİZMET İÇİN...

Urla Kaymakamlığı tarafından her ay düzenlenen “Halk Günleri Toplantısı” Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mülki amirler toplantıda 2016 yılında yapılan çalışmaları anlattılar.

Toplantıya Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Jandarma Komutanı Binbaşı Cemil Erdemir, İlçe Emniyet Müdürlüğünden Başkomiser Bekir Önsal, Sağlık Güvenlik Komutanlığı’ndan astsubay üstçavuş İsmail Demir, İlçe Müftüsü Ali Ünal, Urla Birim Müdürleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve Urlalılar katıldı.

Urla’ya daha iyi hizmet verebilmek için düzenlenen toplantıda İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nehire Tüten Yüksekoğlu 2016 yılında Urla’da gerçekleştirilen sağlık verileri ile ilgili bilgiler verdi. İzmir Doku ve Organ Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Dr. Müge Padır ise organ bağışıyla ilgili sunum gerçekleştirdi.

Türkiye’de organ bağışının yeteri kadar olmadığını ve bu yüzden organ ve doku bağışı konusunda farkındalık yaratmak istediklerini belirten Padır, vatandaşları organ bağışı konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ise son zamanlarda giderek artan telefon dolandırıcılığı konusunda vatandaşları uyardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.