Urla'da 'Olay Bazlı Görüntüleme' sergisi kapılarını açtı

Urla'da 'Olay Bazlı Görüntüleme' sergisi kapılarını açtı

Urla Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Mesut Önen, Urla Fotoğraf Gönüllüleri Derneği’nin “Olay Bazlı Görüntüleme” Sergisi’nin açılışını yaptı. Sergi 21 Kasım’a kadar Fotoğraf Sanat Evi’nde sanatseverleri ağırlayacak.

MEDYA EGE - Urla Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Mesut Önen, Urla Fotoğraf Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen “Olay Bazlı Görüntüleme” Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi’nde düzenlenen sergi, fotoğraf sanatına ilgi duyan sanatseverleri 21 Kasım tarihine kadar ağırlayacak. Sergide, farklı olay ve anların objektiflerle yakalanmış kareleri ziyaretçilerle buluşuyor.

Prof. Dr. Önen, açılışta yaptığı konuşmada, sanatın toplumsal yaşamı zenginleştiren önemli bir değer olduğunu belirterek, fotoğrafın anı ölümsüzleştirme ve olayları belgeleme açısından taşıdığı öneme dikkat çekti.

Urla Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiği desteği sürdürerek, vatandaşların sanata erişimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

g4ru8wqxaaavyy1.jpg

g4ru8woweaadvwz.jpg

g4ru8wlwkaaaym4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.