Urla'da Oryantiring Şampiyonası yarın başlıyor

Urla'da Oryantiring Şampiyonası yarın başlıyor

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nca düzenlenen Urla Belediyesi, Urla Kaymakamlığı ve kurumların desteklediği Oryantiring Şampiyonası 16-17 Aralık’ta Urla Merkez’de yapılacak.

Organizasyon Tanıtım Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Fırat, ülkemizde de son dönemlerde büyük gelişme gösteren Oryantiring (yönbul, orienteering) harita yardımıyla yön bulmayı ve  zamana karşı yapılan bir spor olduğunu söyledi. Farklı arazi koşullarında yapılan bu sporun kent merkezinde de yapılabildiğini belirten Fırat, organizasyonla birlikte Urla’ya önemli bir sporcu kitlesinin geleceğini belirtti.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise ilçenin değerlerine sahip çıkmak ve tanıtımını yapmak, yılın her mevsiminde hareketlilik kazandırmak, yöresel ürünlerin tanıtımını yaparak Urla'ya dışarıdan gelecek ziyaretçi sayısını artırmak ve ilçenin adını yurt içi ve yurt dışında duyurmak umacıyla organizasyonun düzenlendiğini belirtti, “Bu şampiyonanın esnafımıza da önemli katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.

YARIŞMADA NELER OLACAK?

16-17 Aralık'ta Urla'da gerçekleşecek olan Urla Klazomenai Oryantiring Şampiyonası'nda, 'Doğal Sofra Grubu', 'Kadın Üretici Pazarı', 'Müzik sunumları', 'Anaokulu öğrencileri faaliyeti', 'USYAD etkinlikleri', 'İlçe Sağlık Müdürlüğü etkinlikleri', 'Türk Kızılayı Urla Şubesi etkinlikleri', 'İmza Günü etkinliği', 'Deney stantları', 'Vosvosçular etkinliği', 'Motorsiklet Bilgilendirmeleri' ve 'Fotoğraf Yarışması' düzenlenecek. Urla Sanat Sokağı’nda da etkinlikler düzenlenecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.