Urla'da sanatseverler özel gecede buluşacak!

Urla'da sanatseverler özel gecede buluşacak!

Urla Belediye Konservatuvarı öğrencileri, 5 Haziran Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri muhteşem piyano dinletisiyle İzmirlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.

MEDYA EGE - Urla Belediyesi, ilçedeki kültür ve sanat faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kentin sanat damarlarını besleyen Urla Belediye Konservatuvarı, bu kez geleceğin piyanistlerini sanatseverlerle buluşturuyor. Uzun süredir büyük bir özveriyle çalışan konservatuvar öğrencileri, aldıkları eğitimi muhteşem bir sahne performansıyla taçlandıracak.

Eğitmenler Sevil Şimşek ve Selin Sağdıç’ın liderliğinde hazırlanan dinletide, tuşlara dokunan her nota emeğin, yeteneğin ve sanatın sesine dönüşecek. Urla'nın genç yetenekleri, klasik müziğin seçkin eserlerinden oluşan zengin repertuvarlarıyla dinleyicilere adeta bir müzik şöleni yaşatacak. Urla Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla tüm İzmir halkını bu büyüleyici atmosfere ortak olmaya çağırdı.

Kültür ve sanatın kalbinin atacağı bu özel etkinlik, 5 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

hjlxfx2wiaap8wq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.