Urla’da yaşayan ressamlar resimlerini sergiledi

Urla’da yaşayan ressamlar resimlerini sergiledi

Urla’da yaşayan ressamlar Urla resimlerini Eski Tamirhane Binası’nda sergiledi.

Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu işbirliği ile Eski Tamirhane Binası’nda gerçekleşen resim sergisinin açılışına Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkan Vekili Oben Sezer,  Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Urla Esnaf ve Sanatkatlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, ressamlar ve sanatseverler katıldı.

Birbirinden güzel Urla resimlerine hayat veren ressamların tabloları göz kamaştırdı. Yağlı boya, akrilik boya, kara kalem, pastel ve sulu boya ile çalışmalarını gerçekleştiren ressamlara plaketlerini Urla Kaymakamı Önder Can ve Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır verdi.

Açılışta konuşma yapan Urla Kaymakamı Önder Can; “Yaşam kalitesinin yüksek olduğu ilçelerden birinde yaşıyoruz. Sanata gönül veren insanların burada yaşıyor olması çok anlamlı. Eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen tüm ressamlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır; “Urla sanat ve kültür ilçesi hepimiz burada yaşadığımız için çok şanlıyız. Böylesine güzel bir sergiye hayat veren tüm ressamlara teşekkür ediyorum” dedi.

Sergiyi 5 Ekim 2018 Cuma gününe kadar Eski Tamirhane Binası’nda ziyaret edebilirsiniz.

Ressamlar arasında ise Ayfer Ors, Candan Özuyguntaş, Çimen Sala, Demet Yurdusev, Erden Özgen, Fadime Yeşilağaç, Fahriye Kıyman, Feziye Sayarı, Gülsen Çalhan, Halil Bayık, Hasan Gürsoy, Hayal İrtegün, Huriye Tamer, Münir Yücel, Nergis Ermin, Nevin Ertaşoğlu, Nevsal Bayık, Nimet Topkaç, Olga Gruzin Sağcan, Osman Yıldırım, Özer Başar, Sema Akgül, Turan Okumuş, Turgay Balceli, Ümmü Kemaz ve Yasemin Aydeniz yer aldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.