Urla’da “Zafer” Konseri gerçekleşti

Urla’da “Zafer” Konseri gerçekleşti

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü kapsamında Urla Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu Zafer Konseri Urla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti.


Konsere Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Şef Mustafa Yaşar Koçyiğit öncülüğünde gerçekleşen konser büyük beğeni aldı. Konser sonunda Başkan Uyar topluluk adına şef Koçyiğit’e teşekkür ederek çiçek verdi. Ayrıca Uyar, koro üyelerine madalya takdim etti.

9-018.jpg

Atamıza borçluyuz

 

Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Uyar; “Bugün çok önemli bir gün. Zafer Bayramı bugün. Bitmez denilen savaş inançla bitiyor. Kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla birlik ve beraberlik içinde bitiyor. O gün bugündür bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları olarak Misak-ı Milli sınırları içerisinde özgür bir şekilde yaşıyorsak Atamıza borçluyuz. Ne mutlu bana ki böylesine güzel bir ilçede Atatürk’ünü, bayrağını, devletini, milletini bilen sizlerle birlikte yaşamak bir onur. Sizler benim şükürümsünüz” dedi.  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.