Uşak, fuarı iple çekiyor

Uşak, fuarı iple çekiyor

32 bin çiftçi nüfusuyla tarım ve hayvancılık şehri olan Uşak, bu yıl Ege Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı'na altıncı kez ev sahipliği yapacak.

Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık, Uşak’ın güçlü, yenilikçi çiftçisi ve tarıma el verişli arazileri ile yüksek tarım potansiyeli olan bir şehir olduğunu belirterek “Ancak teknolojiye ayak uyduramazsak, tarımda dünyayla rekabet etme şansımız yok” dedi.

GL Platform tarafından düzenlenecek Uşak 6. Ege Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı, 16 Eylül 2021 tarihinde kapılarını ziyaretçiye açacak. Üretim çeşitliliği ve yenilikçi vizyonuyla tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer alan Uşak’ın bu vizyona sahip olmasında fuarın önemli bir paya sahip olduğunu vurgulayan Mıdık, bu doğrultuda zorlu koşullara rağmen herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekti. Mıdık “Bizler, şehrin tüm paydaşları, tüm kurum ve sivil toplum örgütleri olarak bu fuardan sorumluyuz” diye konuştu.

Umutlar yeşerdi
Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer ise ortak akıldan doğan bu fuarın altı yıldır şehirdeki üreticiler için “yol haritası” olduğunu vurguladı. Salgın sürecinde fuar heyecanının herkesin umutlarını yeniden yeşerttiğini söyleyen Sezer “Çiftçilerimiz, tüm imkansızlıklara, hayvancılık ve tarımdaki ölçek sorununa, sulanamayan arazi sorunlarına rağmen mücadele veriyor ve bu fuarı dört gözle bekliyorlar. Biz de her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

Sağlık önemleri alınacak
Öte yandan Uşak Ege Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı’ndaki tüm etkinlikler, güncel pandemi koşulları gereklerine uygun TSE güvenli hizmet belgesi kapsamı ile düzenlenecek. Ziyaretçi girişleri maskeli, HES kodu alınarak ve alan yoğunluğuna göre kontrollü olarak sağlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.