Uşak Valisi Funda Kocabıyık, “Bu fuarda aradığınız her şey olacak"

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, “Bu fuarda aradığınız her şey olacak"

Uşak Valisi Funda Kocabıyık “Bu fuarda aradığınız herşey olacak. Teknoloji var, yenilik var, gelişim var. En önemlisi dayanışma var” dedi.

50 bin üreticisiyle tarım ve hayvancılık şehri olan Uşak, bu yıl Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na beşinci kez ev sahipliği yapacak. GL Platform tarafından düzenlenecek Uşak 5. Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 5 Eylül 2019 tarihinde kapılarını ziyaretçiye açacak. Uşak Valisi Funda Kocabıyık, fuarın şehir için önemine dikkat çekerek “Bu fuar çiftçilerimizin tarım ve hayvancılık alanında, en düşük maliyetle en iyi ürünü alabilmeleri anlamında kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayacak” dedi. Fuar çatısı altında tarım ve hayvancılık gibi iki büyük sektörün üretici ve tüketicileriyle. girişimcileri buluşturacağını söyleyen, kentin tanıtımı için de fuarın önemli olduğuna dikkat çekti.

foto2-001.jpg

SEKTÖREL DAYANIŞMA

Fuarların amaçlanan hedeflere kısa sürede ulaşmak üzere organize edilmiş, sektörün en son ve en gelişmiş haliyle vitrine çıktığı ortamlar olduğunu belirten Kocabıyık “Bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi, üretici ve tüketicilerin buluşması ve bu buluşmanın bilgi ve tecrübe paylaşımına dönüştürülmesi çok önemli” dedi. Sektörün tüm taraflarının bu fuarda bir araya geleceğini söyleyen Kocabıyık sözlerine şöyle devam etti:

“Tarım ve hayvancılıkta devletimizin sağladığı destekler ve eğitim çalışmalarıyla karşılaşılan sorunlar çözümlenecek. Birlik, oda, kooperatif gibi yapılarımız sektörel dayanışma içine girecek”

foto3-002.jpg

“EKONOMİYE KATKI SAĞLANACAK”

Kocabıyık, Uşak’ta tarım ve hayvancılığın iyi bir noktada olduğunu vurgulayarak “Devletimiz tarafından sağlanan hibeler, sektördeki girişimcilerimizin emekleri ve gelişen teknolojinin tarım ve hayvancılık alanında her geçen gün daha fazla kullanılması; çiftçilerimizin başarılarını giderek artırıyor” dedi. Bu sene beşincisi gerçekleşecek olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bir araya gelecek olan paydaşların belirleyecekleri daha yüksek hedefler doğrultusunda, ülke ve dünya ekonomisine katkı sağlanacağının altını çizen Kocabıyık “İlimizde düzenlenecek olan bu önemli fuara, bölgemizde tarım ve hayvancılıkla uğraşan tüm girişimcilerimizin katılmasının faydalı olacağını umuyor, fuarın ilimize ve tüm katılımcılara hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

foto4-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.