Usta gazeteci Arif Kunur 'Efeler Çiftliği'ni yazdı

Usta gazeteci Arif Kunur 'Efeler Çiftliği'ni yazdı

Efeler Belediyesi’nde devam eden eş-dost-akraba kıyakları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kardeşi Eralp Atay ve oğlu Eymen Atay ile sürdürdüğü saltanatın bir benzerinin Abidin Arslan tarafından kurulduğu ortaya çıktı.

31 Mart 2019’da göreve gelmesinin ardından belediyedeki uygulamalarıyla tepkilerin odağı haline gelen Fatih Atay’ın kurduğu saltanatın bir benzerinin Belediye Başkanvekili Abidin Arslan tarafından kurulduğu ortaya çıktı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kardeşi Eralp Atay’a belediyede birçok müdürlük vermesine benzer bir uygulama Abidin Arslan tarafından uygulamaya kondu.

Abidin Arslan’ın kardeşinin belediye başkan yardımcısı, yeğeninin güvenlik amiri olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan, Efeler Belediye Meclis Üyesi Engin Kuluyever’in de Abidin Arslan’ın akrabası olduğu, belediyenin tüm araçlarının bakım ve tamiratının Kuluyever tarafından yapıldığı iddia ediliyor.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Efeler Belediyesi’nin yönetim kadrolarının eş-dost-akraba kontenjanlarıyla doldurulduğunu söyleyen vatandaşlar, “Efeler Belediyesi’nde liyakati mumla arasanız bulamazsınız. Birbirlerinin yakınlarını, akrabalarını belediyeye doldurmuşlar. Bunlar bilinenler, bir de kamuoyuna yansımayanlar vardır. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

(Aydın Life Haber)

efeler.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum