Usta gazeteci Çeşme’de Atatürk ve Cumhuriyet’i anlattı

Usta gazeteci Çeşme’de Atatürk ve Cumhuriyet’i anlattı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ilıca’ya gelişinin 93. Yıl Dönümü “Ilıca’dan Ata’mıza Selam” etkinliklerinde Usta Gazeteci-Yazar Uğur Dündar’ın “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu söyleşisi ile başladı. 

Etkinlikler kapsamında Usta Gazeteci-Yazar Uğur Dündar, “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Aralarında tatilcilerin de bulunduğu söyleşi vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Bizler burada yalnızca Ata’mızın Çeşme’ye gelişini değil, cesaretiyle, vizyonuyla, bağımsızlık aşkı ve millet sevgisiyle dünyada eşine bir daha rastlanmamış büyük bir öndere sahip oluşumuzu kutluyoruz. Bu kutlamalarla Çanakkale zaferimizi, 19 Mayıs’ımızı, 30 Ağustos’umuzu, 23 Nisan’ımızı, 29 Ekim’imizi ve ulusal bağımsızlığımızı, milli egemenliğimizi kutluyoruz” dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’a teşekkür ederek, sözlerine başlayan Uğur Dündar, “Değerli dostum Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’a, bu organizasyonu Çeşme’ye yaraşır bir şekilde gerçekleştirdiği, ilaveten söyleşimi dinlemeye geldiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Hepinizi, tüm Çeşmelileri, kendini Çeşmeli hisseden tüm Çeşme ailesi mensuplarını sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 

Usta Gazeteci Dündar, “Bizim milli içeceğimizin ayran olmasının nedeni uyutabilen bir içecek olması. Ülke olarak uyumamız isteniyor çünkü. Deniyorum, hakikaten uyutuyor” dedi.Uğur Dündar’ın ‘Her şey çok güzel olacak’ cümlesini ilk kez Atatürk söylemiştir sözü izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

 

www.medyaege.com-(1)-009.jpgwww.medyaege.com-(2)-008.jpgwww.medyaege.com-(3)-004.jpgwww.medyaege.com-(4)-001.jpgwww.medyaege.com-(6).jpgwww.medyaege.com-(7).jpgwww.medyaege.com-(8).jpgwww.medyaege.com-(4)-002.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.