Usta gazeteciden İzmir'deki mitinge çarpıcı yorum

Usta gazeteciden İzmir'deki mitinge çarpıcı yorum

İzmir'in usta gazetecilerinden Serdar Öztürk, dün İzmir'de düzenlenen zamları protesto mitingine ilişkin çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

MEDYA EGE - Dün, Konak Sümerbank önünde, seçimlerden sonra yapılan zamları protesto etmek için, CHP İzmir İl Başkanlığı, DİSK ve KESK öncülüğünde bir miting düzenlendi.

357528924-10161214422918678-6101424566135287863-n.jpg

Mitingte, CHP Örgütünden sadece İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya yer aldı.

İzmir'in deneyimli usta gazetecilerinden Serdar Öztürk, mitingte CHP örgütünden katılımın çok az olmasına ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu.

1-001.jpg

Gazeteci Öztürk "CHP'nin 'kalesi' İzmir'de il başkanlığı zamları protesto mitingi yapıyor. Konak ve Balçova Belediye başkanları ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat dışında siyasi kimse yok. DİSK ve KESK destek vermese on kişiyi toplamaları mucize. Yine de 200 kişi ancak var. İzmir'de durum bu ise Türkiye'de CHP'nin durumunu siz düşünün artık" cümleleri ile CHP örgütünü eleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.