Usta Modacılar Gençlerle Buluştu

Usta Modacılar Gençlerle Buluştu

EGSD ve Çeşme Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Alaçatı MILLFEST kapsamında ustalar çıraklarla bir araya geldi.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ile Çeşme Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Alaçatı MILLFEST 2016- Moda ve Sanat Festivali’nde genç tasarımcılar ile tecrübeli tasarımcılar buluştu. Ünlü Modacı Atıl Kutoğlu ile birlikte Deniz Kaprol, Gül Ağış gibi moda dünyasının önde gelen isimleri, genç tasarımcılarla Alaçatı Mostari Restoran’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Alaçatı Moda ve Sanat Festivali’ne katılım sağlayan genç tasarımcılara plaket verildiği toplantıda, ünlü modacılara da festivale katılımları için teşekkür edildi. Kahvaltıda festivalin gelecek yıl hangi tarihlerde ve konseptte yapılacağı konusunda da bilgi alışverişi yapıldı. 

Tecrübelerini paylaştılar

Toplantında konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, tasarım kültürünü geliştirmek için 11. Kez düzenledikleri festivalde her yıl deneyimli tasarımcılarla genç tasarımcıları bir araya getirerek, bilgi ve tecrübe paylaşımı yaptıklarını söyledi. Ünlü modacılar Atıl Kutoğlu, Deniz Kaprol v Gül Ağış’ı genç tasarımcılarla buluşturduklarını ifade eden Özden, “Moda ve Sanat Festivalimiz her yıl daha iyi noktalara taşınıyor. Önümüzdeki yılda daha etkin bir festival düzenlemek için tasarımcılarımızın görüşlerini de alıyoruz. Hem sektöre, hem de Çeşme’ye daha fazla fayda sağlamak için sezon öncesinde veya sonrasında etkinliğimizi yenilikler de ekleyerek geliştirmeyi planlıyoruz. Bu konuda farklı fikirleri değerlendirerek yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Daha iyi noktalara taşınacak

Bu yıl da festivalin çok iyi geçtiğini ve genç tasarımcı arkadaşların hem kendilerini tanıtma hem de ürünlerini moda severlere ulaştırma imkanı bulduğunu ifade eden Özden, festivalin uluslararası nitelikte olması için de çalışma yapacaklarını vurguladı. Festivallerini onurlandıran ünlü modacıların da çok iyi yorumlar yaptığını anlatan Özden, kendilerinin de önerilerini dikkate alarak festivali daha iyi noktalara taşımak için EGSD olarak çalışacaklarını sözlerine ekledi. 

Kahvaltı sonunda ünlü modacılar ile festivale katılan genç tasarımcılara teşekkür plaketleri verildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.