UTANMAZLAR

UTANMAZLAR

Merhum gazeteci Fevzi Yılmaz'ın Narlıdere Yukarıköy Mezarlığı'ndaki kabrinin tahrip edilmesi ve baş taşının kırılmış olması tepkilere sebep oldu.

Nilda Altın Okay- Yakın Plan Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Merhum gazeteci Fevzi Yılmaz, ölümünün 12. yıl dönümünde Narlıdere Yukarıköy Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Anmaya Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve yerel basın temsilcileri katıldı. Anma sırasında Remzi Yılmaz'ın mezarının tahrip edilmesi ve baş taşının kırılmış olması tepkilere sebep oldu.

a736b209-cde1-4a62-818f-22cb63144434.jpg

İzmirli gazeteci Abdulkadir Hazman, "Dostlarımızla birlikte Remzi Yılmaz'ı anmak için Yukarı Narlıdere Mezarlığı'nda buluştuk. Fakat acımıza acı katan bu manzara ile karşılaştık. Kendini bilmez kişi veya kişilerce mezarın tahrip edildiğini ve baş taşının kırıldığını gördük. Mezarlıklar su satan ve benzeri asalaklardan ne zaman temizlenecek?" sözleriyle tahribata tepki gösterdi.

28ad9c2f-588b-4986-93be-46d03e5a04cf.jpg

Başkan Batur, anmaya ilişkin paylaşımında "Yakın Plan Gazetesi Kurucusu ve imtiyaz sahibi, gazeteci, spor adamı, değerli dostum Merhum Fevzi Yılmaz'ı, ölüm yıl dönümde Yukarıköy Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi, meslektaşları ve dostları ile birlikte andık. Nurlar içinde yatsın" ifadelerine yer verdi.

fviyavpwyaaxv91.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum