UTANMAZLAR TUTUKLANDI!

UTANMAZLAR TUTUKLANDI!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Türk Kızılayı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yerleştirilen giysi toplama kutusundaki kıyafetleri çaldıkları tespit edilen 5 kişiden 4'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir’in Karabağlar İlçesi Eski İzmir Caddesi'nde önceki gün medyana gelen ve sosyal medyada video görüntülerinin yayınlanmasından sonra büyük tepki çeken olayda Kızılay’ın Giysi Kutusu’na bağışlanan giysileri çalınmıştı.

Cep telefonuyla çekilen görüntüler de ana cadde üzerinde, araçların ve insanların yoğun şekilde var olmasını aldırış etmeden, utanmadan Kızılay’ın Giyim Kutusuna saldıranlar, kutu içerisinde vatandaşlar tarafından ihtiyacı olan insanlara verilmesi için bırakılan giysileri kutudan çıkardılar. İnsanların yaptıklarına bakmadan giyim bağış kutusundan giysileri çıkartan, oralarında seçme yapıp, muhtemelen satabileceklerini düşündüklerini poşetlere doldurup, arabalarına attılar.

Olayın görüntülerinin sosyal medya üzerinden tepkiler verilerek hızla yayılması üzerine harekete geçen polis, kısa sürede Kızılay Giyim Kutusu’ndan hırsızlık yaptıklarını tespit ettikleri 5 kişiyi çaldıkları kıyafetlerle birlikte yakaladı.

Suçlarını itiraf eden 5 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları mahkemede tutuklanıp cezaevine gönderilirken, bir kişi yaşı küçük olduğu için denetim altında olmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.