Üvey baba küçük çocuğu şişle dağlamış

Üvey baba küçük çocuğu şişle dağlamış

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına üvey baba dehşeti damgasını vurdu.

Serap Paköz konuyu şöyle anlattı: “Baba Adil Babaoğulları stüdyomuzda.. 4 sene önce Adil Bey ve Gönül Hanım boşanmışlar. Şu anda biri 8 yaşında diğeri 13 yaşında olan 2 erkek çocuğun velayetleri anneye verilmiş. Anne Gönül Hanım, çocuklarını alarak Kıbrıs’a, ailesinin yanına, gitmiş. Anne, Kıbrıs’ta bir adamla birlikte yaşamaya başlamış. Baba, başka bir kadınla evlenmiş. Bu arada baba Adil Bey’in de hataları var, çocuklarına karşı sorumluluklarını yerine getirmemiş. Sonra baba 8 yaşında olan küçük oğlunun üvey babasından şiddet gördüğünü öğrenmiş. Şiddet; ama öyle böyle bir şiddet değil… Çocuğun vücudundaki izlere ait fotoğraflar geldi, içimiz parçalandı. Üvey baba, küçük çocuğu şişle dağlamış. Canlı yayında bizimle olan çocukların babası Adil Babaoğulları, çocuklarının velayetini istiyor”
 
Üvey babanın küçük çocuğu şişle dağlayarak, defalarca döverek cezalandırmasını komşular takip ettiler ve ortaya çıkardılar. İşte o açıklamalar...
 
Anne her şeyi biliyordu, sustu
 

Kıbrıs’tan yayına görüntülü bağlanan anne Gönül Hanım, baba Adil Babaoğullarını suçlarken; canlı yayına telefonla katılan ismini vermek istemeyen bir izleyici; “Benim de 2 çocuğum var. Çocuklarımın biri bu çocukla yaşıt. Ben de bir anneyim. Etrafımızdaki herkes bu çocuğun işkence gördüğünü, dayak yediğini konuşuyordu. Ben, çocuğu gözlemledim. Çocuğun babasını dahi araştırdım, ulaşamadım; çünkü çocuk bir babanın üzerine kayıtlı görünmüyor. O nedenle Adil Bey de suçlu. Çocuğun bir gün okula gitmediğini fark ettim. Ertesi gün çocuğun okulunu aradım, öğretmenleriyle konuştum. Çocuğun gözünde morluk olup, olmadığını sordum. Evet, morluk varmış. Çocuk, öğretmenlerinin çok uzun sıkıştırmalarının ardından dayak yediğini itiraf etti. Okul, aileden şikayetçi oldu ve çocuk sosyal hizmetlere verildi. Çocuğu annesinden ayırdığım için yine de vicdan azabı duyuyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.