Uyar, "Bademler Köyü’de desteğimiz artacak"

Uyar, "Bademler Köyü’de desteğimiz artacak"

Urla’nın Bademler Köyü’nden gelen konukları ağırlayan Belediye Başkanı Sibel Uyar, köydeki kooperatifin ardından Mahmut Türkmenoğlu Vakfı ile yapılan protokolün köy halkına önemli yararlar sağlayacağını dile getirdi.

Türkiye’nin ilk köy tiyatrosunun da bulunduğu, kültürel ve sanatsal çalışmalarının yanısıra kooperatifçilik faaliyetleri ile de dikkat çeken Bademler halkı, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’dan bazı isteklerde bulundular. 


CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur’un da katıldığı ziyarette, köydeki üretemin ve ekonomik gelişmelerin her zaman destekçisi olduğunu belirten Başkan Sibel Uyar, şunları söyledi:


 “Bademler Köyü bizim her zaman üretken yanıyla da gözbebeğimiz olan köylerimizden. Yakında hizmete girecek Doğal Yaşam Köyü ile de büyük bir atılım daha yapılacağına inandığımız Bademler’e bundan sonra da katkımız sürecek. Son olarak Bademler Kooperatifi’nin kurucusu Eski bakanlarımızdan kandisini saygıyla andığımız Mahmut Türkmenoğlu adına kurulan vakfımız ile işbirliği protokolü imzaladık. Bademler’e ve halkına desteğimiz her zaman sürecek.”
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.