Uygar Yıldırım'dan CHP Lideri Özel'e ziyaret

Uygar Yıldırım'dan CHP Lideri Özel'e ziyaret

CHP'den Çiğli Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesinin ardından adaylığı düşürülen Uygar Yıldırım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından Çiğli Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen ancak daha sonra partisi tarafından adaylığı düşürülen Uygar Yıldırım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Ankara'daki Genel Merkez'de ziyaret etti.

Seçim sürecine ilişkin konuların ele alındığı ziyarette, süreçte yaşanan kırgınlıkların tatlıya bağlandığını ifade eden Özel, Yıldırım ile siyaset yapmaya ve beraber yol yürümeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Bundan sonra bizi karşı karşıya değil, yan yana göreceksiniz" dedi.

Yıldırım ise sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşıma, "Çok kırgınım, çok üzgünüm ama bu kritik seçim ortamında partimize zarar verecek davranışlarda bulunmam mümkün değil. Bu seçimde yarışacak, Atatürkçü, Devrimci, Cumhuriyetçi tüm parti arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ben de gerekirse afiş asarak, gerekirse taş taşıyarak partime hizmet edeceğim. Saygı ve sevgilerimle.." notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.