Uygar'lı miniklerin yıl sonu gösterisi tam not aldı

Uygar'lı miniklerin yıl sonu gösterisi tam not aldı

Bostanlı'da hizmet veren Uygar Çocuk Anaokulları'nın yıl sonu gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

Çakabey Koleji çok amaçlı salonunda 'Nesilden Nesile' temasıyla sergilenen gösteride minikler yıl boyunca öğrendikleri becerilerini sergiledi.

Uygar'lı öğrenciler, yerli yabancı şarkılar, danslar, jimnastik, folklör ve drama gösterileriyle ilgi odağı oldu.

Uygar Çocuk Anaokulları Kurucusu Sevgi Temizer sektörde 20 yılı geride bırakmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyerek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Temizer, “ Hep mutlu bir toplum hayal ederiz. Büyüklerimizin, küçüklerimizin, tüm sevdiklerimizin özellikle de çocuklarımızın, gözlerine güneş doğsun isteriz.

Mutlu olmak, mutlu etmektir. Bunu becerebilmek için de insanı insan; insanı toplum yapan değerleri taşımak gerekir. Öyle ki, paha biçilmeyecek hazine değerinde, özenle, gururla, özveriyle nesilden nesile. İşte bunun için Uygar'ın kapısı uygarlığa açıldı. Gururla yaşadığımız, yaşattığımız 20 yıl şimdi geleceğe taşınacak. Özverili çalışmalarıyla bize bu güzellikleri yaşatan kıymetli öğretmenlerime, katkı sağlayan tüm çalışanlarıma, dahası mutluluğu ilmek ilmek yüreklerimize işleyen sevgili yavrularımıza ve her zaman yanımızda olan siz değerli velilerimize sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.