Uygun fiyatlı Apple Watch SE çok yakında

Uygun fiyatlı Apple Watch SE çok yakında

Akıllı telefon konusunda “SE” olarak daha uygun fiyatlı modelleri kullanıcılara sunan Apple, akıllı saat için de bu yöntemi kullanacak.

Akıllı saat hakkında iddialar, daha önce birçok sızıntı haberi paylaşan Jon Prosser tarafından geldi. Yapılan paylaşımda özelliklere de yer verildi. Bilgilere göre farklı modeller kullanıcılarla buluşacak.

Sızdırılan bilgilerde birden çok özellik kendisini gösteriyor. Modellerin tasarım konusunda Series 4 ile aynı olacağı belirtiliyor. Her bir saatte GPS olacak ancak Series 5 ile gelen “Always on Display” özelliği bulunmayacak. N10S model numarasına sahip olan saatin 40 mm büyüklüğü, N10B model numarasına sahip modelin de 40 mm büyüklüğü olduğu belirtiliyor.

44 mm büyüklük ise N142S ve N142B modellerinde yer alacağı belirtildi. Bununla birlikte modellerde işlemci olarak M9 bulunacağı bilgisi bulunuyor. Bu detayların öne çıktığı Apple Watch SE çıkış tarihi için 15 Eylül bilgisi paylaşıldı.

Öte yandan bazı kaynaklarda modellerin Apple Watch ve Apple Watch Pro olarak listelendiği belirtiliyor. Bu nedenle modelin uygun fiyatlı, SE ismi olmadan piyasaya çıkma ihtimali olduğunu söylemek mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.