Uygun fiyatlı Samsung Bixby hoparlörü geliyor

Uygun fiyatlı Samsung Bixby hoparlörü geliyor

Samsung tarafından, Google Home Hub, Amazon Alexa gibi akıllı ev asistanları ile rekabet edebilmek amacı ile geliştirilmiş olan Samsung Bixby akıllı hoparlör, uygun fiyatlı bir versiyonla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, sızdıran kaynak daha önce de çeşitli Samsung ürünlerini önceden sızdırmıştı. Paylaşılan bilgilerde, uygun fiyatlı bir akıllı ev hoparlörü geleceği söyleniyor. Sızıntıya göre, model ismi bile belirlenmiş durumda. Muhtemel model ismi SM-V310 olacak.

SM-V510 adlı premium sınıf akıllı hoparlör modelin fiyatının, piyasada bulunan ev asistanlarına kıyasla oldukça yüksek olması, Samsung’un diğer akıllı ev asistanları ile olan rekabetini oldukça zorlaştırıyordu. SM-V310 modeli ile piyasaya sürülecek olan uygun fiyatlı Bixby ev asistanı, bu sayede rakipleriyle çok daha rahat bir şekilde mücadele edebilecek.  Henüz, özellikleri konusunda hiçbir bilgi ortada yok. Fakat, uygun fiyatlı olacak olması sebebi ile, tahmini olarak premium modelden daha az özelliğe sahip olacak diyebiliriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.