Uygun fiyatlı yeni iPad modelleri doğrulandı!

Uygun fiyatlı yeni iPad modelleri doğrulandı!

Apple için parça tedarik eden bazı firmalar, bu ayın başlarında DigiTimes’a yaptıkları açıklamada, yılın ilk yarısında iki yeni iPad modelinin piyasaya sürüleceğini belirtmişlerdi. Bu modellerden birisi, iPad Mini 5 olacak.

Benzer donanıma sahip olması beklenilen diğer modelin ise 10 inçlik ekranla geleceği ifade edilirken, Avrasya Ekonomik Komisyonu tarafından altı yeni iPad modeline sertifika verilmesi soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Apple’dan üç yeni iPad modeli gelebilir!

Sertifika alan modeller A2123, A2124, A2153, A2154, A2133 ve A2152 olarak listelendi. Her iPad’in Wi-Fi ve Wi-Fi + Hücresel olmak üzere iki modelinin bulunduğunu dikkate aldığımızda, üç yeni model gelecek gibi görünüyor.

23 Ocak tarihinde onaylanan bu cihazların sertifikalarında, iOS 12 işletim sistemi ile çalıştıkları belirtiliyor. Teknik özellikler hakkında hiç bir detay açıklanmazken, tablet bilgisayar oldukları sertifika belgelerinde belirtiliyor.

Bu yeni iPad modelleri iPad Pro’ya kıyasla daha alt seviyede konumlandırılacak olsa da, Touch ID’ye veda edilerek Face ID‘ye geçiş yapılması ve aynı şekilde Lightning yerine USB-C’nin yer alması bekleniyor.

Çıkış tarihleri netleşmedi, ancak Apple’ın yeni tabletlerini tanıtmak üzere en kısa sürede bir etkinlik düzenlediğini görebiliriz. Bu yılın ilk yarısında satışa sunulması beklenilen diğer Apple ürünleri de tanıtılabilir.

Eylül 2017’den bu yana tanıtılması beklenilen AirPower kablosuz şarj cihazı ve yeni nesil AirPods kablosuz kulaklıklar teknoloji devinin kısa bir süre sonra kullanıcılar ile buluşturacağı iki önemli ürün.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.