Uykunuz bölünmesin, bu rüya bitmesin…

Uykunuz bölünmesin, bu rüya bitmesin…

Uykunun en önemli ihtiyaç olduğunun bilinciyle ürünler geliştiren Bambi Yatak, yeni nesil ürünü Nirvana Prime ile vücut sağlığınızı koruma altına alıyor.

Birbirinden bağımsız, çift paket yay sisteminin yanı sıra mini paket yaylarıyla vücut kıvrımlarını tam olarak saran Nirvana Prime, omurgayı dik pozisyonda tutarak optimum uykunun yolunu açıyor. 

Bambi Yatak tarafından geliştirilen Nirvana Prime, vücut yapısına mükemmel uyum sağlayan teknolojisiyle kullanıcısının omurga şeklinin doğru pozisyonda kalmasını sağlıyor. 

HyperSoft sünger kullanarak doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açan Nirvana Prime, omurga destek süngeriyle de kolayca kullanıcısının beden şekline uyum sağlıyor. Tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi, bu özelliği sayesinde vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına yardımcı oluyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için teknolojiyi tasarımına kodlayan Paket Yay Sistemi, bu sayede konforlu ve sağlıklı bir uykuyu da beraberinde getiriyor. Ped kısmında kullanılan mini paket yaylar ise vücut ile yatak arasında hava dolaşımını sağlayıp ısı dengesini koruyarak terlemeyi en aza indiriyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.