Uysal, ‘Muratpaşa’mızda ayrım yok’

Uysal, ‘Muratpaşa’mızda ayrım yok’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kapalı Yol’da düzenlenen iftarda “ Muratpaşa’mızda hiçbir hizmet siyasi ayrımlara göre şekillenmez” diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın sonuna gelirken, Kadir Gecesi’nde iftar sofrasını bu kez Antalya’nın tam kalbinde Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi’nde kurdu.


Binlerce Antalyalının bir araya geldiği iftara Başkan Uysal, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe’yle birlikte katıldı. İftarda ayrıca Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci ve Belediye Meclis üyeleri de yer aldı. 


Teneffüs Park’ın çocuklara rengarenk balonlar dağıttığı iftarda genci yaşlısı, kadını erkeği binlerce kent sakini Kapalı Yol’da kurulan dağıtım noktalarından iftar yemeklerini aldı. Kent sakinlerini yoğun ilgi gösterdiği Başkan Uysal da komşuları gibi sıraya girdi, yemeğini tabldotuna alarak yerine geçti.  


Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, siyasetin görevinin toplumu ayrıştırmak, birbirine düşman etmek olmadığını söyledi. Başkan Uysal, şöyle konuştu:


“Siyasetin görevi, toplumu birbirine buğz eder hale getirip oradan siyasi menfaat elde etmek değildir. Siyasetin görevi toplumu birleştirmek, sevdirmek birbirine, kenetlemektir. Kötü kelam etmek, kinden, nefretten söz etmek değildir. Sevgiden, saygıdan söz etmektir. Siyasetin görevi budur. Toplumun, ülkenin, şehirlerin önünü açmaktır. Milleti birbirine sevgi ve saygıyla kenetlenmiş halde geleceğe taşımaktır.”


Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Uysal, Muratpaşa’da hayata geçirilen belediyecilik hizmetleriyle bunu yapmaya çalıştıkların altını çizdi. Antalyalıların, Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Başkan Uysal, “Muratpaşa’mızda hiçbir hizmet siyasi ayrımlara göre şekillenmez” dedi.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.