Uyumsoft ile Dijital Dönüşüme Başlayın!

Uyumsoft ile Dijital Dönüşüme Başlayın!

Uyumsoftun İşletmelerin Açısından Önemi

Uyumsoft çözümleri benzerlerinden ayıran farklı veri tabanları ve iş modellerini tüm işletmelerin kullanımına sunarak çözüm önerileri ve sistemler oluşturan bir uygulamadır. Uyumsoft sayesinde işletmeler finansal, fiziksel ve insan kaynaklarını maliyet ve süreç açısından hızlı ve doğru bir şekilde yönetilmesini sağlar. Uyumsoft ERP olarak bilinen kurumsal kaynak planlama ile işletme için kaynakların etkin ve verimli bir şekilde kullanmak ve etkili veri üreten bir altyapı sistemidir.

Uyumsoftun İşletmelerin Açısından Önemi

İşletmelerin yaptı işler, personelin durumu, kaynakların etkin kullanımı için sistemli bir altyapı olması elzemdir. Uyumsoft tam olarak işletmelerin ihtiyaçlarına cevap veren gelişmiş bir modül olarak aynı kullanıcıların da kendini geliştirmesini sağlar.

İys Nedir?

İleti Yönetim Sistemi İYS tüketicilere vatandaşlara gönderilen SMS, e-posta, sesli aramalar gibi bunların izinleri, reddedilmesi ve şikayetlerin yönetildi ulusal web tabanlı bir portal olarak karşınıza çıkar. Türkiye'nin dijital dönüşüm alanında iys hizmetlerini aynı zamanda ortağı olan uyumsoft üzerinden de alınabilir.

İys Başvurusu

iys yani ileti yönetim sistemi ticari iletilerin gönderilmesi, saklanması, arşiv içine alınması gibi durumlar için kullanılan ulusal bir iletim yönetim sistemidir. Firmalar müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için iys başvurusu yapmak zorunda kalıyor. MERNİS üzerinden bilgilerini güncelleyerek temel hizmetler kullanımı taahhüttü doldurarak başvurabilirler.

İys Hizmet Alıcıları

İys hizmetleri alanları şöyle sıralayabiliriz. 1- Kişiler 2- Firmalar 3- Kamu şeklinde sıralanabilir. Ancak kullanıcı tarafından izin verilen bilgi ve mesajları görebilir. İstemediği bilgi ve diğer gönderiler için de şikayet edebilir. Alıcılar ileti yönetim sistemi mobil üzerinden de gerekli işlemleri veya e devlet üzerinden de onay ve ret işlemlerini yapabilirsiniz. Kanun ve yönetmelikler kapsamında hizmet sağlayıcılar kurum ve kuruluşlar kendilerini tanıtan tanıtıcı reklamlarını sade izin veren alıcılara göndere bilecektir. Alıcılar istediği zaman bunları red etme ve şikayet etme hakkı bulunmaktadır.

İys Amaçları

İys yani ileti yönetim sistemi tüm izinler ve bilgiler bu sistemde saklanarak güvenli bir şekilde depolanır. Hizmet sağlayıcılar tarafından mesaj, e- posta gibi iletilerin izin yönetimi yapılabilir. Alıcılara gönderen bütün bilgiler ve mesaj için gerekli izinleri aldıktan sonra hizmete sunulur. Alıcıların telefon numaraları, e-mail adresleri iys ortamında arşivlenecek geriye dönük hemen bilgilere ulaşabilir. Ulusal veri tabanı iys ortamında saklanan bilgilerin ve dataların veri güvenliği mevcut bir altyapı sistemi olarak hizmet vermektedir.

Uyumsoft.com ve İys Birlikte Mi Çalışıyor?

Ülkemizde inovasyon alanında önemli işler yapan uyumsoft ve ileti yönetim sistemi İys iş ortağı olmuşlardı. Uyumsoft AŞ tarafından müşterilerine gönderilen tanıtım ve reklam amaçlı mesaj, e-posta, sesli arama, çağrı.merkezi iletişim kanalları kullanarak haberleri iletmektedir. Uyumsoft sayesinde hızlı ve bir şekilde yapmasına imkan sunmaktadır. İki kurumsal firma beraber çalışarak daha fazla müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.