Uyuşturucuya karşı anneler hareketi!

Uyuşturucuya karşı anneler hareketi!

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezinin Ağustos ayında tüm şubeleri ile Türkiye genelinde başlattığı " Hayata Tutun Hayatta Tutun, Uyuşturucuya karşı anneler hareketi" kapsamında CKD İzmir Şubesi kahvaltılı söyleşisi düzenledi. 

Sağlık İş İzmir Şube Başkanı, Aile Terapisti Dr. Alper Zobarlar, Aile Terapisti Uzman Hemşire Şükran Altınbaş Yavuz, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubeden Polis Memuru Bircan Burkan  konuşmacı olarak katıldılar.
 Ak Parti İzmir İl Kadın Kollar, İyi Parti izmir İl Kadın Kolları, Vatan Partisi izmir İl Temsilcisi, Vatan Partisi İzmir İl Kadın Kolları, ADD Konak Şube Yöneticileri, CKD İzmir Şubeleri Yöneticileri, Mahalle Muhtarları katıldılar.
Uyuşturucu ile doğru mücadele edebilmek için doğru bilgilenmek ve kullanımı genellikle gençler arasında yaygın olan bu bağımlılık çeşidinden gençlerimizi koruyabilmek için güvenlik, aile, toplumun iş birliği yapması sonucu çıktı. Bu anlamda Demokratik kitle örgütlerine de önemli görevler düşüyordu. Toplantının en önemli sonucu benim çocuğum değil bizim çocuklarımız diyebilmek ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza topluca sahip çıkabilmek çabasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum