Uzay Kampı'ndan öğrencilere özel etkinlik!

Uzay Kampı'ndan öğrencilere özel etkinlik!

Uzay eğitimi merkezi Uzay Kampı Türkiye bu yarıyıl tatilinde de, 7- 15 yaş arasındaki çocuklar ve ailelerine yönelik ilginç ve eğlenceli program seçenekleri sunacak.

Kış tatiline özel programlar arasında anne-babaların 7-10 yaş arası çocuklarıyla birlikte katılabilecekleri 2 günlük Aile-Çocuk Uzay Kampı, 9-15 yaş arası öğrencilere özel 2 günlük Yıldızlar ve Gezegenler Macerası ve Mars’a Seyahat programları, 3 Günlük Minecraft Yeni Ufuklar, 5 günlük Uzay Yolcuları ve Robot Aktiviteli Uzay Yolcuları programları yer alıyor. Konaklamalı sunulacak program katılımcıları; astronot simülatörlerinin kullanımı, teleskopla gökyüzü gözlemi, Hurricane 360 VR ve Riot 3D simülatörlerinde sanal gerçeklik deneyimi, dijital yıldızevinde astronomi dersleri gibi etkinliklere katılırken aynı zamanda takım çalışması, zaman yönetimi, kendi başına iş yapabilme gibi yetkinliklerini geliştirebilecekler.

GÜNLÜK GEZİ PROGRAMLARI DA VAR

Konaklamalı programların yanı sıra, ailelerden gelen yoğun talepler doğrultusunda oluşturulan günlük tur seçenekleri de sunulacak. 7-15 yaş grubundan çocukların ebeveynleri veya 18 yaşından büyük refakatçiyle birlikte katılarak keyifli zaman geçirecekleri üç saatlik “Ailelere Özel Günlük Tur”unda ailelerin Uzay Kampını keşfetmeleri amaçlanırken, 9-15 yaş arası katılımcıların katılabildiği bir günlük “Uzay Serüveni” programında 1/6 Yerçekimi Koltuğu simülatörüyle “Ay’da Yürüyüş” deneyimi yaşatılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.