Uzay meraklılarından günlük turlara yoğun ilgi

Uzay meraklılarından günlük turlara yoğun ilgi

Uzay Kampı Türkiye, yaz tatili için özel düzenlediği “Ailelere Özel Günlük Uzay Kampı Turu” ve “Astro-Tur” programlarını tamamlayarak sonlandırdı.

Yaz boyunca farklı içeriklerde hazırlanan 2 ve 6 günlük programların yanı sıra günlük tur seçeneği de sunan Uzay Kampı Türkiye’nin, 18-19 Temmuz ve 2 Ağustos tarihlerinde düzenlediği günlük turları yoğun ilgi gördü. Programlara başta İzmir olmak üzere Manisa, Aydın, Gaziantep, İstanbul gibi farklı illerden toplam 280 kişi katıldı. 

Programa çocuğuyla birlikte katılan Deniz Baş “ Çocuğum ve benim için heyecan verici bir etkinlik oldu. Merak uyandıran, bilme ve öğrenme isteğini arttıran bir geziydi.” dedi. 

“Ailelere Özel Günlük Uzay Kampı Turu” nda uzayda tarım, sanal mars gezisi, uzay giysileri, uzayda yaşam, dijital yıldızevi, eğlenceli bilimsel deneyler ve simülatör gösterisi gibi etkinliklere katılan aileler, “Astro Tur” da ise; sihirli kürede güneş sistemi eğitimi, dijital yıldızevinde konum astronomisi, gök atlası yapım atölyesi, eğitim merkezi turu ve teleskopla gökyüzü gözlemi gibi aktivitelere katıldı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.