Uzman er ve erbaşlar için Sedat Peker'den çağrı

Uzman er ve erbaşlar için Sedat Peker'den çağrı

Sedat Peker uzman er ve erbaşların kadro taleplerine destek verdi. ''Canlarını bu vatan için gülerek feda eden bu yiğitlere istedikleri bu hak bence bir an önce verilmelidir.'' ifadesini kullandı.

Uzman er ve erbaşlar profesyonel askerliğe geçiş süresince sözleşmeli er statüsüyle vatana hizmet etmeye devam ediyor. Uzman er ve erbaşların beklentisi kadro alma yönünde. Canlarını vatan için göz kırpamadan feda etmeye hazır olan er ve erbaşların kadro talebine Sedat Peker de destek verdi. ''Dünyadaki tüm mazlumlar için fedakarlık yapan yüce milletimiz bu fedakârlıktan da bence asla kaçınmayacaktır.'' ifadelerini kullandı.

65040.jpg

İşte Peker'in Uzman Er ve Erbaşlarla İlgili Yaptığı Açıklaması;

Kıymetli Dostlarım, 
Yüksek rütbeli subaylar, operasyonu yöneten konumda olduğu için doğal olarak çok fazla ŞEHİT olmamaktalar. Artık profesyonel askerliğe doğru yavaş yavaş geçiş yaptığımız için normal er kardeşlerimiz de çok fazla şehit olmamaktalar.

ŞEHİT haberleri geldiğinde sözleşmeli ER ya da UZMAN ÇAVUŞ  kardeşlerimizin sayısının çok yüksek olduğunu görmekteyiz. Bu kardeşlerimizin tek istekleri kadrolu olmak ve hak ettikleri hakları kullanmak. Bu durum belki ülkemizin ekonomisine bir kısım yük getirecektir. Bu yüzden belki hükümetimiz zorlanmaktadır.

Dünyadaki tüm mazlumlar için fedakarlık yapan yüce milletimiz bu fedakârlıktan da bence asla kaçınmayacaktır.

Canlarını bu vatan için gülerek feda eden bu yiğitlere istedikleri bu hak bence bir an önce verilmelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.