Uzmanından tavsiyeler: “Makyaj kişiye özel hazırlanmalı”

Uzmanından tavsiyeler: “Makyaj kişiye özel hazırlanmalı”

Estetisyenliğe 1998 yılında başlayan Remziye Taş, kalıcı makyaj ve estetik operasyonlarda dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Estetisyenliğe 1998 yılında başlayan Remziye Taş, kalıcı makyaj ve estetik operasyonlarda dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Kalıcı makyajın kişiye özel olarak tasarlanması gerektiğini söyleyen Remziye Taş, “İşlem mutlaka uzman kişiler tarafından yapılmalı. Malzemeler de tek kullanımlık olmalı” dedi. 

1-289.jpg

Remziye Taş 1998’de adım attığı mesleğini 2010 yılında aldığı ileri derece makyözlük ve kalıcı makyaj eğitimiyle taçlandırdı. Kadınların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için kalıcı makyajı tercih ettiklerini anlatan Remziye Taş, dillat edilmesi gerekenleri şöyle anlattı:

“Kadınlar genellikle ipek kaş, kalıcı makyaj, kaşlarda ve dudaklarda simetli bozuklukları nedeniyle yardım alıyorlar. Bu uygulamalar özellikle çalışan kadınların günlük hayatlarını kolaylaştırıyor. Kalıcı makyaj yaptırmış bir kadın günlük bakım ve makyajını çok hızlı tamamlayabiliyor. Bu da kendisine büyük zaman kazandırıyor.

2-274.jpg

HER YÜZE FARKLI MAKYAJ

“Kadınlar kalıcı makyaj yaptırırken öncelikle yüz hatlarına göre yapılmasına dikkat etsinler. Herkesin yüz hatları birbirinden farklı. Makyajın başarısının altında yatan püf nokta da budur. Kişinin göz yapısı, cilt hassasiyeti gibi konular çok önemli. Doğal ve etkili görünmek için kaş ve makyajın çok iyi tasarlanması gerekiyor. Bu da uzmana düşen en önemli görev.” 

3-222.jpg

FİYATINA DEĞİL UZMANLIĞINA BAKIN

Bu konuda fiyatlar çok çeşitli. Fiyatı uygun diye bir merkezi tercih etmeden önce iyi düşünün. Zira bu yerler sıkıntının başlangıç noktası olabilir. İşlemlerin mutlaka bir uzman tarafından yapılması gerekiyor. Malzemeler müşteriye özel ve tek kullanımlık olmalı. Hijyen ve sağlık açısından en önemli nokta bu.

Haber: Eylül Ayça Karakuş


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.