Uzmanlık platformu Expertera EGİAD ile işbirliğine yapıyor

Uzmanlık platformu Expertera EGİAD ile işbirliğine yapıyor

Expertera, EGİAD ile işbirliğine girerek dernek üyesi firmalara online platformunda yer alan çeşitli sektörlerden profesyonellerle uzmanlık desteği sağlayacak.

Firmaların verimliliğini artırma ve büyümeleri sağlamayı hedefleyen işbirliği kapsamında EGİAD üyeleri, Expertera‘nın hizmetlerinden  özel ayrıcalıklarla yararlanacak.

Esnek işgücü modeline liderlik eden Expertera, EGİAD ile işbirliğine girerek dernek üyesi firmaların on–demand [talebe göre] uzmanlık desteği almalarına imkan sağlayacak. İşbirliği kapsamında Expertera, 4 Aralık 2017 tarihinde EGİAD merkezinde dernek üyesi firmaların temsilcilerine “İş 3.0: Verimli İş, Etkili Büyüme” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

İş 3.0: Geleceğin iş modeli ile verimli iş üretme
 

Expertera‘nın sunumunda Sanayi 4.0 ile gelen değişikliklerin iş dünyasını nasıl etkilediği, uzmanlaşmanın önemi, uzmanlıklarla kurulan esnek iş modellerinin iş verimliliğini nasıl artırdığı aktarıldı, büyümenin en önemli yolunun verimli çalışma modeli olan esnek işgücü olduğunu vurgulandı. Sunumda, EGİAD üyelerinin teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak verimli çalışmaları için Türkiye‘de İŞ 3.0 çözümlerine öncülük eden Expertera.com‘un esnek işgücü modeli ve uzmanlık platformu tanıtıldı, yerel işletmelerin dünya standartlarındaki iş modellerini uygulayarak büyümeleri gerektiğinin altı çizildi. 

Etkili büyüme hedefi
 

Expertera Kurucu Ortağı ve CEO’su Alp Sezginsoy, firmaların verimli çalışma modelleriyle büyümesi misyonuyla hareket ettiklerini ifade ederek, bu doğrultuda işletmelerin finansal hizmetler, İK, dijital pazarlama ve yazılım alanlarındaki temel ve ortak ihtiyaçlarını belirleyip Expertera‘nın yeni ürünü Expertera Zen’i geliştirdiklerini vurguladı. Expertera Zen‘den firmaların yararlanması için EGİAD gibi önemli derneklerle işbirlikleri kurduklarını söyleyen Sezginsoy, Expertera ve EGİAD‘ın ortak hedefinin yerli işletmelerin yeni iş dünyasına uyumu, verimliliklerini artırma ve büyümeleri sağlamak olduğunu belirtti.  

Expertera - Expertera, şirketleri ve dünyanın önde gelen uzmanlarını proje bazlı çalışmalar için bir araya getiren global bir platform olarak faaliyet göstermektedir. Expertera, firmaların ihtiyaçları doğrultusunda, her türlü uzmanlığa hızlı ve esnek bir şekilde erişmelerini sağlar. 2013 yılından bu yana, müşterilerini her sektör, konu alanı ve coğrafyadan derin tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzmanlarla bir araya getiren Expertera, böylelikle hedeflerine daha hızlı ulaşmalarını sağlamaktadır. Expertera’nın müşterileri Türkiye ve dünyanın önde kurumsal firmaları, danışmanlık şirketleri, özel sermaye fonları ve KOBİ’lerdir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.