UZUN PAÇALI MAYOMLA HAVUZUNUZA ATLARIM EVELALLAH!

UZUN PAÇALI MAYOMLA HAVUZUNUZA ATLARIM EVELALLAH!

Ali Eyce yazdı...

Yok, arkadaş ne kadar özgürlük naraları atsak da, bir o kadar kendi fikirlerimize, kendi saplantılarımıza, kendi kuruntularımıza, kendi diktatörlüğümüze tutsak insanlarız.

İzmir’in güzel ilçesi Dikili de yaşanan, asılan tabelaya bakın.

‘Haşema ile havuza girmek yasak’

Tabeladan çıkan sonucu bakın.

1 ile 3 yıl arasında hapis cezası.

Türk Ceza Kanunu mu?

Site yönetimi yasakları mı?

Nefret ve Ayırımcılık Suçunu anlatan Türk Ceza Kanunu diyor ki:

“(1) Dil, ırk, milliyet, renk, cinsiyet, engellilik, siyasi düşünce, felsefi inanç, din veya mezhep farklılığından kaynaklanan nefret nedeniyle; a) Bir kişiye kamuya arz edilmiş olan bir taşınır veya taşınmaz malın satılmasını, devrini veya kiraya verilmesini, b) Bir kişinin kamuya arz edilmiş belli bir hizmetten yararlanmasını, c) Bir kişinin işe alınmasını, d) Bir kişinin olağan bir ekonomik etkinlikte bulunmasını, engelleyen kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

5b39c7e961361f2e9c65531f.jpg

Site yöneticikleri de diyor ki:

‘Haşemo (Haşema) ile havuza girmek yasak’

Bre site yöneticisi kardeşlerim, siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ki, kimin havuza nasıl girip, girmeyeceğine karar veriyor, ayrımcılık, şekilcilik yapıyorsunuz.

Kendi yaşantısı öyle olan, kendisini öyle iyi hisseden insanın kapalı halde girmesi sizin hangi uzvunuzu rahatsız ediyor?

Yoksa başkalarının özgürlük içinde yaşarken gözünüzün gördüklerini, gözünüz göremeyeceğinden dolayı kaygı içindesiniz?

Başka başka devletlerin, milletlerin insanlarının konuştukları dillere, yaşadıkları kültürlere, yaşam tarzlarına karşı göstermiş olduğunuz hoş görüyü, inancına uygun şekilde yaşamak isteyenlere gösterememenizin nedeni hiçbir şeye inanmanız mı?

Allah’a olan inancınızı sorgulamak istemiyorum haddimi aşar, ama insanın yaşama özgürlüğü hakkına saygınız olmadığı kesin.

Kanunların üstünde kendine kast sistemi kuran site yöneticikleri.

Bilimsel bir çalışma yaptıysanız, kapalı dediğiniz o haşema ile havuza girmek, hem giyenin, hem de havuza girenlerin hayatını, sağlığını tehlikeye atıyor gibi bir sonuç çıkardıysanız onu mahkeme de sizi kanunları gösterip yargılayan hâkimlere anlatırsınız, biz cahiller de öğrenmiş oluruz.

Ama böyle bir bilimsel çalışmanız yoksa bilimsel çalışmanıza dayalı elinizde sonuçlarınız da yoksa kusura bakmayın.

Giyerim uzun paçalı mayomu atlarım havuzunuza!

‘Havuza uzun paçalı mayoyla girmek yasak’ tabelası yazarsanız da, görmek istediğini havuzun içinde de, dışında da gösteririm!

Evelallah!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.