Vaillant büyümeye devam ediyor

Vaillant büyümeye devam ediyor

Vaillant Türkiye, yüksek verimli ve yenilenebilir ürünleriyle Covid-19 pandemisine rağmen hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. 

İzmir’in kendileri için stratejik öneme sahip olduğunu dile getiren Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, pandemi sürecindeki zorluklara rağmen İzmir’de büyümeye hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Türkiye genelindeki 250 yetkili satıcısına müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda hizmet veren Vaillant Türkiye, 2020 yılında da büyümesini sürdürüyor. Covid-19 pandemisine rağmen hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Vaillant, Covid-19 sürecindeki kısıtlamalara rağmen ilk 7 ayda başarılı sonuçlar elde etti. 

Pandemi döneminde de satış, servis ve çağrı merkezi birimleri ile kesintisiz hizmet vermeye devam ettiklerini dile getiren Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, COVID-19 pandemisi nedeniyle zamanın büyük bir bölümünün evlerde geçtiği ilk yarıda iklimlendirme ürünlerinin öneminin daha da arttığını söyledi. Vaillant Türkiye olarak koronavirüse karşı aldıkları en üst seviyede önlemler ile tüm çalışanları ve tedarik zinciri ile müşterilerine kesintisiz hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Kayaoğlu, “Müşterilerimizin temel ihtiyacı olan ısınma ve sıcak su tedarikini sekteye uğratmayacak şekilde çalışmalarımıza devam ettik. Hayata geçirdiğimiz yeni uygulamalarla kullanıcılarımızın güvenli bir şekilde hizmet almaya devam etmesini sağladık” dedi.

İzmir’in kendileri için stratejik öneme sahip olduğunu dile getiren Kayaoğlu, “Pandemi sürecindeki zorluklara rağmen İzmir’deki büyümemize hız kesmeden devam ettik. Devreye alımda Nisan ve Mayıs aylarında yaşadığımız düşüşe rağmen Haziran ayında hızlı bir toparlanma sürecine girdik” diye konuştu.    

Yetkili satıcı ziyaretleri pandemi döneminde de devam etti

Vaillant olarak Türkiye genelindeki yetkili satıcı ziyaretlerine bu dönemde de devam ettiklerini belirten Kayaoğlu, “Yetkili satıcılarımızı motive etmek, onların görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlediğimiz ziyaretlere pandemi döneminde de devam ettik. Özellikle bu zorlu dönemde yetkili satıcılarımıza tam destek veriyoruz. İnşaat sektöründeki büyüme sektörümüzü de olumlu yönde etkiledi. Ayrıca konut kredilerindeki faiz indirimi de sektörümüzü olumlu etkileyen bir başka etken oldu.  İletişim kampanyalarımız ve ürün lansmanlarımızda hız kesmedik. Hem müşterilerimize hem de yetkili satıcılarımıza destek verme hedefiyle, yetkili satıcı ödeme vadeleri, banka POS oranları konusunda kolaylık sağlayan anlaşmalar dışında bu süreçte tüketicinin talebini doğru yönetebilmek adına 3 ay öteleme kampanyasını hayata geçirdik. 12 ay taksit kampanyalarını devreye soktuk” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.