Vali Elban'dan 'İdareciler Günü' mesajı

Vali Elban'dan 'İdareciler Günü' mesajı

İzmir Valisi Süleyman Elban, '10 Ocak İdareciler Günü' sebebiyle bir mesaj yayınladı.

İzmir Valisi Süleyman Elban, '10 Ocak İdareciler Günü' sebebiyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"10 Ocak tarihi, Türk İdareciler Derneğinin 1978 yılında gerçekleştirilen genel kurulunda, mülki idare amirlerinin 10 Ocak 1971 tarihli ilk meslekî toplantısı milat alınarak, “İdareciler Günü” olarak kabul edilmiştir.

Kamu düzenini sağlayan, kurum ve kuruluşların iş ve işlemlerini koordine eden mülki idare amirleri, aziz milletimizin huzur ve refahı için önemli görevleri, mesai mefhumu gözetmeksizin, büyük özveri ve gayretle yerine getirmektedir.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına ve isteklerine yönelik çözümler üreten mülkî idare amirleri; ülkemizin kalkınması ve daha müreffeh bir geleceğe yürümesi, köklü devlet geleneğimizin yaşatılması ve devlet-millet arasındaki sarsılmaz bağın daha da güçlenmesi için çalışmaktadır.

Cennet vatanımızın dört bir yanında, devletimizin bekası için üstün vazife bilinciyle görev yapan valilerimiz, vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız başta olmak üzere, aziz milletimize hizmet eden tüm mülki idare amirlerimizin '10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor, vefat eden meslek büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum."

vali-dr-suleyman-elban-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.