Vali Köşger, depremzede çocukları ziyaret etti

Vali Köşger, depremzede çocukları ziyaret etti

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Kahramanmaraşlı çoğunluğu çocuk olan 15 yaralı vatandaşımızı ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle yaralanan vatandaşlarımızdan 52’si tedavileri için askerî uçakla İzmir’e getirildi.

04.jpg

Yaralı vatandaşlarımızın 6’sı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma, 9’u Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma, 26’sı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma, 11 çocuk yaralı ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

01.jpg

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Kahramanmaraşlı çoğunluğu çocuk olan 15 yaralı vatandaşımızı ziyaret eden İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu yaralılar hakkında, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve Başhekim Doç. Dr. Mehmet Zeynel Keskin’den bilgi aldı.

02.jpg

Çeşitli servislerde tedavileri süren vatandaşlarımıza hastane personelinin elinden gelen gayretle tedavi hizmeti vereceğini aktaran Vali Köşger, hastanede yaralıların güvenlik ve sağlıklarıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını, süreci kendisinin de yakından takip edeceğini bildirdi.

03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.