Vali Köşger, "Her bir ferdimizi kalifiye hale getirmeliyiz"

Vali Köşger, "Her bir ferdimizi kalifiye hale getirmeliyiz"

İzmir İl Emniyet Müdürlüğünün "Yeşeren Umutlar Projesi" kapsamında düzenlen sertifika törenine katılan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Her bir ferdimizi kalifiye hale getirmeliyiz" dedi.

Medya Ege- İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir İl Emniyet Müdürlüğünün "Yeşeren Umutlar Projesi" kapsamında, dezavantajlı 42 kadın için düzenlenen Giyim Üretim Teknolojisi Meslek Edindirme Kursu'nun sertifika törenine katıldı.

4-1.jpg
Törende konuşan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, projeye emeği geçenleri tebrik ederek, "Müreffeh ülkeler; her ferdini kendi kabiliyeti doğrultusunda istihdam eden ve üretken hale getiren ülkeler. Kadınlarımızın meslek sahibi olması, ekonomik özgürlüklerini kazanması ve ailelerine katkıda bulunması çok anlamlı. Her bir ferdimizi kalifiye hale getirmeliyiz" dedi.

2-1.jpg
İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, İzmir'in merkez ilçelerinde ikamet eden kadınlara yönelik ekonomik özgürlüklerini kazandırmak, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve aileleri ile birlikte daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği, Buca Ege Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü, İzmir Ege Serbest Bölgesi Sanayi ve İşadamları Derneği, Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Giyim Sanayi Derneği işbirliği ile ‘Yeşeren Umutlar’ projesi kapsamında düzenlenen ‘Giyim Üretim Teknolojisi (Düz Dikiş Makineci) Meslek Edindirme Kursu’nu başarı ile tamamlayan kursiyerlere, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'nin katılımlarıyla Atatürk Kültür Merkezinde “Sertifika Töreni” düzenlendi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.